TUOTTEET


Tuotteemme

 

Viljelemme ruusujuuren Pohjois-Pohjanmaalla syrjäisellä tilalla kemikaalivapaasti. Ravintolisien valmistamiseen käytetään ruusujuuren maanalainen osa, joka nostetaan mahdollisimman viileissä sääoloissa ja pienissä erissä laatua huonontavia tekijöiden minimoiseksi. Matala kuivaamislämpötila ja nopea toiminta pitävät juuren värin vaaleana. Kuivattu aines prosessoidaan hienoksi tai karkeaksi jauheeksi ja pakataan erilaisiin käyttöpakkauksiin. Joissakin tuotteissamme on lisänä muita kasvistuotteita kuten nokkosta, marjajauheita tai kuusenkerkkää, joista jokaisella erillisenäkin on terveyttä tukevia vaikutuksia.

Tuotteemme sisältävät puhdasta kokojuurijauhetta (juurakko + hajajuuri) ilman lisäaineita. Jauhe pakataan pieniin (110 mg) tai isoihin (220 mg) gelatiini- tai vegi (HPMC, hydroksipropyylimetyyliselluloosa) -kapseleihin. Hienoksi jauhettu nokkonen ja ruusujuuri yhdessä on pakattu isoihin kapseleihin ja karkeampi aromipussiin ruuan kanssa nautittavaksi. Pitkäaikaisesti käytettävä päivittäinen ruusujuuriannos on 100-400 mg. Tuotteemme eivät sisällä laktoosia eivätkä viljoja.

Ruusujuurivoide on kasvoille ja koko keholle ulkoiseen käyttöön tarkoitettu anti-age -tyyppinen voide, jossa kantajana on luomu-kookosöljy. Se ei sisällä lisättyjä kemikaaleja, joten se sopii myös herkkäihoisille. Ruusujuurivoide soveltuu myös palovammoihin ja auringonpolttamiin sekä UV-säteilyltä ennakoivasti suojaavaksi aurinkovoiteeksi.

Rodisana

Rodisana-ruusujuurijauhevalmiste. Ravintolisä. 11g, gelatiinikapseleissa, 100 kpl /pakkaus (110 mg/kapseli).

Adaptogeeni stressiin liittyvään väsymykseen. Parantaa fyysistä kestävyyttä.

Lisätiedot löydät verkkokaupan tuoteselosteesta.

23,00 €

RODISTRONG

RodiStrong_800pxRodiStrong-ruusujuurijauhevalmiste. Ravintolisä. 11g, gelatiinikapseleissa, 50 kpl /pakkaus (=220 mg/kapseli).

Auttaa elimistöä sopeutumaan fyysiseen ja psyykkiseen stressiin. Virkistää, vahvistaa.

Lisätiedot löydät verkkokaupan tuoteselosteesta.

23,00 €

VEGI-RODISANA

Vegi_Rodisana_800pxVegi-Rodisana -ruusujuurijauhevalmiste. Ravintolisä. 11g, vegikapseleissa, 100 kpl /pakkaus (=110 mg/kapseli).

Adaptogeeni stressiin liittyvään väsymykseen. Lisää fyysistä kestävyyttä.

Lisätiedot löydät verkkokaupan tuoteselosteesta.

23,50 €

RODISTRONG VEGI

Rodistrong_VEGI_800pxRodiStrong Vegi -ruusujuurijauhevalmiste. Ravintolisä. 11g, vegikapseleissa, 50 kpl /pakkaus (=220 mg/kapseli).

Auttaa elimistöä sopeutumaan fyysiseen ja psyykkiseen stressiin. Virkistää, vahvistaa.

Lisätiedot löydät verkkokaupan tuoteselosteesta.

23,50 €

ROS-URT-ruusujuuri-nokkosjauhevalmiste

ROS-URT_800px

ROS-URT-ruusujuuri-nokkosjauhevalmiste. Ravintolisä. 16 g gelatiinikapseleissa, 50 kpl/pakkaus: 320 mg/kapseli, jossa 210 mg ruusujuurijauhetta ja 110 mg nokkoslehtijauhetta.

Auttaa elimistöä sopeutumaan psyykkiseen ja fyysiseen stressiin. Virkistää, vahvistaa.

Lisätiedot löydät verkkokaupan tuoteselosteesta.

24,00€

ROS-NOK

ROS-NOK -ruusujuuri-nokkosjauhe. Ravintolisä. 55g (nokkoslehtijauhe 38,5g, ruusujuurijauhe 16,5g), aromipussissa, n. 2,7 dl, 55 x 1 tl annosta (1 tl sisältää 300 mg ruusujuurta ja 700 mg nokkosta)

Lisätiedot löydät verkkokaupan tuoteselosteesta.

22,00 €

Rhodiola rosea ruusujuurivoide 

Rhodiola rosea ruusujuurivoide - ruusujuuriuute kylmäpuristetussa luomu-kookosöljyssä. 40 g.

Anti-age ihovoide kasvoille ja koko keholle. Myös suojaamaan UV-säteilyltä, auringonpolttamiin, palovammoihin. Säilytys valolta suojattuna alle 25 oC.

Ingredients: Cocos nucifera (kookos) cold pressed organic oil, RHIZOMATA ET RADICES RHODIOLAE ROSEAE lipid soluble compounds

17,00€